Nutella Dinosaurs

Chocolatey Cupcakes (sukker-fri, laktose-fri, vegansk, fuldkorn)

kage27

Mød Bob.

IMG_1712

Bob er en glad lille cupcake med en krølle på toppen. Han nyder det simple liv og kan lide at holde sig selv i form.
Han er faktisk så sund, at han ikke indeholder noget sukker, mælkeprodukter og så er der endda lidt fuldkorn i ham.

IMG_1723

Desværre for Bob, er han trods sin sundhed utrolig velsmagende. Det er der nogle små dyr som har opdaget, og stakkels Bob må snart se sig selv lemlæstet!

IMG_1719

Du kan minde Bob i bedste forstand, ved at lave nogle kloner af ham. Din mave, samvittighed og smagsløg vil takke dig.

IMG_1716

NB: Hvis du ønsker en mere “let” og autentisk cupcake, så brug ikke grahamsmel. Hvis du ikke har noget imod smagen af kokosolie og gerne vil gøre dem endnu sundere, så brug dét i stedet for rapsolie. Opskriften giver 4 små cupcakes. Nydes bedst friskbagte.

I en skål, rør

50g. mel (jeg brugte 35g. hvedemel og 15g. grahamsmel)
25g. sukrin+ og 25g. sukrin eller 65g. sukker 
2spsk. kakaopulver
1 lille tsk. natron
og 1 knips salt

sammen. Lidt ad gangen, kom

80ml. minimælk eller mandelmælk
1tsk. vaniljeekstrakt
samt 2 spsk. rapsolie

i. Rør indtil massen er sammenblandet.

Fordel dejen ligeligt  i muffinforme.
TIP: Hvis du vil have dem ekstra dekadente; kom et stykke mørk chokolade i bunden af hver.
Bag ved 175grader varmluft i 18-20min, eller indtil en tandstik kan stikkes i og der ikke hænger dej fast.
Lad dem afkøle og lav imens en kakao-frosting. Jeg lavede min på gefylen, men cirka målene er her:

Rør

1/3 margarine 
2/3 sukrinmelis eller flormelis
lidt kakaopulver
og et par dråber vaniljeekstrakt

sammen. Fordel over de afkølede cupcakes og servér.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella Dinosaurs