Bagenytårsforsætter

Peanut Butter Raisin Truffles (vegansk, gluten-, laktose-, og sukker-fri)

kage8

Her i januar har jeg et lille “bliv sukker-fri” eksperiment.
For at kunne klare mosten, lavede jeg en af mine favorit “raw cookies”, med et lille twist.
De er fri for en masse ting, bortset lige fra på smag- og kaloriefronten, hvilket er farligt når de er SÅ gode 🙂
Jeg kan kun sige: Prøv dem!

IMG_0091

Kom

50g. crunchy peanut butter
60g. jumborosiner
1tsk. vaniljeessens
og 1spsk. ko-eller mandelmælk

i en blender/hakker og bland. Form massen til kugler og servér.

5

  • Nøj de ser lækre ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad er det for et program du bruger til at skrive på billederne?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bakedbyblondie

      Hejsa! Det er et program til Mac der hedder Paintbrush 🙂 Skrifttypen hedder htskinnyme og er en jeg har downloadet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elizabeth

    Super lækre opskrifter du har dig! Virkelig god inspiration! Tænkte dog på, hvis man nu lige havde lyst til at lave sig disse truffles, og man har alle ingredienser hjemme, undtaget vaniljeessens, er der så noget man kan bruge i stedet for? fx. vaniljesukker? For det er ikke lige altid, man har lyst til at smutte ned og købe ind for kun én enkelt ting 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blondie

      Sjovt du lige kommenterer på disse, har nemlig lige lavet dem i dag 🙂 Dog med vand i stedet for mælk.
      Men kender godt situationen – jeg tilpasser også altid mit bageri efter hvad jeg lige har, så vidst som muligt 😉
      Du kan sagtens bruge vaniljesukker i stedet for – jeg ville nok bruge en lille teske, men prøv dig frem!
      Tak for de rosende ord og held og lykke med bageriet,
      Kagehilsener Frida

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagenytårsforsætter