Velkommen til den nye "Baked by Blondie"!

Pfeffernuss/Pebernød Cookies (sukker-fri, gluten-fri, laktose-fri, vegansk)

kage21

Jeg elsker julegodter.
Vaniljekranse, æbleskiver, honninghjerter, risalamande, og selvfølgelig pebernødder.
Jeg har dog heller ikke lyst til at gå amok i sagerne, og risikere at få dårlig samvittighed og sukkerchok.
Efter at luret lidt på madbandittens sunde opskrifter, besluttede jeg mig for at eksperimentere lidt – Resultatet blev de her små lækkerbiskener!

IMG_9613

Sunde “pebernødder”, som alle kan nyde – De er nemlig uden sukker, mel og mælk.
De er dog ikke helt kaloriefattige, så du må hellere dele dem med andre, inden du spiser dem alle selv 😉

IMG_9612

Blend

150g. mandler

til mandelmel. Tilsæt

3spsk. smeltet kokosolie
175g. rosiner (jeg brugte jumbo rosiner)
1 pose pebernøddekrydderi fra dr. Oetker
1/2 tsk kanel (eller mere, hvis du elsker kanel, som mig!)
1 lille tsk bagepulver

Blend indtil det er en sammenblandet masse.
Tril til kugler og bag i ovnen i 12-14 min. ved 175 grader varmluft.

4

  • Josefine

    Mmmm…. ser lækkert ud 🙂
    Skal mandlerne koges og smuttes før de males til mel ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blondie

      Er de skam også! Det behøver de bestemt ikke, det skulle kun være hvis man ønskede en lidt finere tekstur 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Josefine

      Lyder godt 🙂 så er det jo super nemt 😉

      Ved du forresten om man kan erstatte kokosolie med noget andet ??

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blondie

      Det jo lige det 😉 Hmm jeg ville nok forsøge med smeltet margarine/smør så, og ellers ville jordnøddeolie sikkert passe fortrinligt – men kan ikke garantere for resultatet, da jeg selv kun har prøvet med kokos.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til den nye "Baked by Blondie"!