Marshmallow Fluff Snickerdoodles (vegansk, laktose-fri)

Pink Cheesecake

kage10

Her kommer en kage, der i den grad kan byde foråret velkommen!
Den strålende lyserøde cheesecake smager af sommer og sol, med dens fyld af røde bær og den lækreste cream cheese.
Jeg brugte frosne bær, men snart kan man jo bruge friske 🙂
Håber i også er klar til blomstrende træer, udendørs fester, kolde drikke og farverige fristelser – Det er jeg ihvertfald.

 

Knus

150g. Digestive kiks

og mix med

75g. smeltet smør

placer i en form og bag ved 175grader varmluft i 5min.

Pisk

400g. Philadelphia (ikke light)

med

1 1/2 spsk. hvedemel
125g. sukker
1 tsk. vaniljeessens
2 æg
og 100ml. creme fraiche

indtil det er let og luftigt.

Put

100g. mosede hindbær/jordbær

i, og bland.

Fordel

100g. hindbær/jordbær

oven på den afkølede bund. Hæld derefter ostekage-blandingen udover og bag i 40min.
Lad kagen stå på køl et par timer. Bland så

flormelis
lidt vand
og pink gelefarve

til en glasur, hæld på, og servér.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marshmallow Fluff Snickerdoodles (vegansk, laktose-fri)