Raisin Oatmeal Cookies

Cheesecake Blondies (gluten-fri)

kage5

Dette er en dejlig, syndig og snasket fornøjelse.
Hvis man, som mig, både elsker cheese cake og blondies (brownies lavet med hvid chokolade), er det her en sikker vinder!
Jeg brugte en sukker-fri hvid chokolade, men tror jeg vil prøve at bruge Valrhona’s Ivoire Framboise (hvid chokolade med hindbærstykker) næste gang.
Selvom det er tortur at skulle vente på den står natten over, er det nødvendigt – Og umagen værd.

IMG_0231

Smelt

50g. saltet smør
med 75g. god hvid chokolade

Pisk

50g. sukker
korn fra 1 vaniljestang
og 1 æg

sammen i en anden skål.

Put først chokolade/smør-blandingen i og dernæst

75g. Philadelphia (ikke light)

mens du pisker langsomt.

Bag ved 175 grader varmluft i ca. 25 min. og lad stå i køleskab natten over.

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raisin Oatmeal Cookies