Mini Bananmuffins (sukker-fri)

Mixed Berry Pie (sukker-fri, laktose-fri)

kage20

Det her er en overskøn tærte, der leder tankerne hen på forår. Heldigvis kan man jo få frosne bær, så man kan nyde den hele året rundt 🙂

IMG_0526

Tærten er ikke ”kagesød”, men nærmere ”naturligsød.” Du kan self. bare tilsætte mere sukrin, hvis du vil have den sødere.
Alt i alt er den rigtig lækker og mættende samt fyldt med bær, og både uden smør og sukker – Whats not to like.

IMG_0540

Bland

50g hvedemel
50g mandelmel (eller 50g havregryn)
1 spsk fiber HUSK (kan nok udelades hvis du ikke bruger mandelmel)
20g grahamsmel
1 spsk sukrin+
1 spsk sukrin
1 tsk bagepulver

sammen i en skål. Tilsæt derefter

1 dl mandel- eller komælk
1 æg

mens du pisker.

Pres dejen ned i en smurt tærteform og bag i 10min. ved 175grader varmluft.

Bland

ca. 200g frosne bær 
og 50g sukkerfri syltetøj (jeg brugte hindbær-blåbær light fra Fynbo)

sammen og fordel over den bagte bund.

Bag tærten i yderligere 10min. og lad den derefter stå i ovnen på eftervarme et par minutter, før du serverer.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini Bananmuffins (sukker-fri)