Mixed Berry Pie (sukker-fri, laktose-fri)
Det her er en overskøn tærte, der leder tankerne hen på forår. Heldigvis kan man jo få frosne bær, så man kan nyde den hele året rundt 🙂
Tærten er ikke ”kagesød”, men nærmere ”naturligsød.” Du kan self. bare tilsætte mere sukrin, hvis du vil have den sødere.
Alt i alt er den rigtig lækker og mættende samt fyldt med bær, og både uden smør og sukker – Whats not to like.
Bland
50g hvedemel 50g mandelmel (eller 50g havregryn) 1 spsk fiber HUSK (kan nok udelades hvis du ikke bruger mandelmel) 20g grahamsmel 1 spsk sukrin+ 1 spsk sukrin 1 tsk bagepulver
sammen i en skål. Tilsæt derefter
1 dl mandel- eller komælk 1 æg
mens du pisker.
Pres dejen ned i en smurt tærteform og bag i 10min. ved 175grader varmluft.
Bland
ca. 200g frosne bær og 50g sukkerfri syltetøj (jeg brugte hindbær-blåbær light fra Fynbo)
Mmh, élsker altså lun bærtærte – især med græsk yoghurt til!
– Anne