“Sofia”s Chokoladeboller
Hvis der er noget der gør mig glad, så er det at se selvstændige unge kvinder starte deres eget firma med success.
Og så at spise chokoladeboller.
Hvad har de to ting med hinanden at gøre? Mel selvfølgelig!
Søde Ilaria, stifter af Sofia – Made in Italy der laver en masse lækre ting og sager, sendte mig forleden to melposer med noget ret unikt mel i sig.
Det er nemlig fri for en masse kunstige ingredienser, hvilket gør at melet er tiptop frisk og den rene vare
(det er noget som varmer en lille landbrugselev’s hjerte).
Melet skulle gøre ens bagværk ekstra smagfuld og sprød, og kan bruges både i det søde og salte køkken.
Jeg valgte at lave en omgang store, luftige, chokoladespækkede boller, der har præcis det rigtige “knæk” i sig.
Melet levede dermed op til forventningerne, og gjorde faktisk resten af bollen interessant – så altså ikke kun de dele med chokoladestykker i 😉
Jeg kan varmt anbefale dig at kigge forbi den fine webshop, hvor du kan læse meget mere om firmaet og produkterne
– og så synes jeg selvfølgelig også at du skal bage en omgang chokoladeboller!
Giver 10-12 store boller. Indlægget er sponsoreret, i form af de to melposer.
Rør
50g. gær
ud i en stor skål med
2,5dl. mælk og 2 æg
Tilsæt
50g. smeltet smør 1 1/2 spsk. honning samt 1 tsk. fint salt
og bland godt sammen. Rør
100g. hakket mørk chokolade
i med håndkraft. Kom
500g. Senatore Cappelli Semolina mel (eller hvedemel) 125g. Cereal Baking Mix mel (eller fuldkornsmel)
Så bliver det vist ikke nemmer at bage Chokoladeboller den her opskrift tror jeg godt jeg kan finde ud af at lave vildt flotte billeder og supper idee med at skifte farve i baggrunden på opskriften så er det meget nemmer at overskue GLÆDER mig til at smage