Oreo Truffle-Stuffed Vanilla Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Frosting

British Butterbaked Scones (sukker-fri)

kage30

Jeg elsker brunch. Og te-selskaber.
Begge dele ligger uden for de normale spisetider, hvilket gør man kan tilføje alle ens favorit ting til bordet på én gang og så ellers bare fråde løs.
Kanelsnegle i haps-størrelse? Tjek. Sunde muffins med banan? Tjek.

IMG_1959

 Selvfølgelig skal der også boller på bordet – eller rettere sagt; scones.
Ikke bare hvilket som helst scones, men de klassiske smørbagte britiske scones, der er tilpas fluffy og fyldige på én og samme tid.

IMG_1963

Nyd dem som en ægte brite med lemon curd og clotted cream+jam, eller bare med chokolade på. Det er også helt acceptabelt.
Men have et te-bord uden scones? Preposterous, I say!

IMG_1949

NB: Giver 9 scones. Opbevares i en plastbeholder.

Hæld

225g. mel
2tsk. bagepulver
3/4 spsk. sukrin+ eller 1 1/2spsk. sukker
1 spsk. fiberHUSK (kan udelades)
og et knips salt

sammen i en skål. Tilsæt dernæst

65g. koldt smør
og 1 æg

Rør det sammen og kom

1/4dl. fløde
1/2dl. mælk
samt omkring 1tsk. vaniljeessens/-ekstrakt

i, lidt ad gangen. Ælt til en glat og smidig dej.

IMG_1937

Rul dejen ud til en 2cm. tykkelse.
Dyp et glas i lidt mel og stik cirkler ud af dejen med det.
Fordel scones’sne på en bagepapirsbeklædt bageplade, pensl dem med

1 sammenpisket æg

og bag ved 175grader varmluft i 15min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oreo Truffle-Stuffed Vanilla Cupcakes with White Chocolate Cream Cheese Frosting