Peanut Butter Oreo Pie
Har du lyst til at smage en sky?
Nej? Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at den sky faktisk mest består af en luftig og cremet jordnøddesmør-masse, lagt oven på en sprød Oreo bund.
Stadig ikke overbevist?
Hvad nu hvis jeg siger, at de eneste færdigheder den kræver er, at kunne knuse kiks og piske flødeskum.
Og lidt tålmodighed, for tærten skal på køl i et par timer. Men så er den også good to go.
Den er lige dele let og knasende, salt og sød, nem og imponerende.
Så næste gang du venter gæster, så server dem da en sky! 😉
Knus
1 pakke Oreos
og bland med
50g. smeltet smør
til en ensformig dej.
Pres massen ned i en smurt springform og prik lufthuller i.
Bag i 8 min. på 175 grader varmluft og sæt den så til afkøling.
Lav fyldet:
Pisk
200g. flødeost 200g. peanut butter 100g. flormelis og 1 tsk. vaniljesukker
sammen ved lav/medium-hastighed, til det er cremet og glat.
I en anden skål, pisk
2 dl. piskefløde
Årh, det ser bare lækkert ud 😀 Peanuts er godt til alt.
– Anne