Caramel-Stuffed Snickerdoodles

Peanut Butter Oreo Pie

kage59Har du lyst til at smage en sky?

IMG_4323

Nej? Hvad nu hvis jeg fortæller dig, at den sky faktisk mest består af en luftig og cremet jordnøddesmør-masse, lagt oven på en sprød Oreo bund.

IMG_4307

Stadig ikke overbevist?
Hvad nu hvis jeg siger, at de eneste færdigheder den kræver er, at kunne knuse kiks og piske flødeskum.
Og lidt tålmodighed, for tærten skal på køl i et par timer. Men så er den også good to go.

IMG_4312

Den er lige dele let og knasende, salt og sød, nem og imponerende.
Så næste gang du venter gæster, så server dem da en sky! 😉

IMG_4319Giver 8-10 portioner.

Knus

1 pakke Oreos

og bland med

50g. smeltet smør

til en ensformig dej.
Pres massen ned i en smurt springform og prik lufthuller i.
Bag i 8 min. på 175 grader varmluft og sæt den så til afkøling.

Lav fyldet:
Pisk

200g. flødeost
200g. peanut butter
100g. flormelis
og 1 tsk. vaniljesukker

sammen ved lav/medium-hastighed, til det er cremet og glat.

I en anden skål, pisk

2 dl. piskefløde

til flødeskum.
Fold, med en spatel, flødeskummet i dejen. Blandingen skal være let og luftig.
Vend massen ned ovenpå tærtedejen og stil hele molevitten på køl i min. 2 timer.

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Caramel-Stuffed Snickerdoodles