Nutella Hazelnut Brownie Cups

Mega Chunky Chocolate Chip Cookies

kage45

Så er jeg tilbage! Og hvor har jeg savnet bloggen.

IMG_2848

Har haft en omgang translokation, vogntur, endda sygdom, osv. som har taget tiden væk fra køkkenet.
Men nu kunne jeg ikke holde mig væk længere – og hvilken bedre måde at melde sin tilbagekomst på, end ved at lave småkager.

IMG_2883

Nærmere bestemt: Nogen af de største, mest chunky, overdrevne, chokoladespækkede, gooey cookies, jeg har prøvet.
Crispy i kanten og blød i midten. Lige som jeg kan lide det.

IMG_2846

Baseret på denne her opskrift, selvfølgelig.
En cookie der er stor nok til at dele – men du behøver ikke..

IMG_2869

NB: Giver 4 kæmpe cookies (eller 8-10 normale)

Smelt

50g. smør

i en gryde ved medium varme, til det er brunet.
Lad det tempere, kom i en skål med

100g. sukker (bland hvidt sukker og brun farin som du lyster)

og pisk. Tilsæt derefter

1 æggeblomme 
og 1tsk vaniljesukker

mens du bliver ved med at piske.
Kom

100g. hvedemel 
1/2 tsk. natron 
og 1/4 tsk. fint salt

i, mens du pisker langsomt.
Rør

50g. hakket mørk chokolade

i med håndkraft.
Form fire kæmpe kugler af dejen, som er lidt højere end de er brede.
Pak dem enkeltvis ind i film og put i fryseren i 1 1/2 time (eller indpak hele dejen og kom i køleskabet natten over.)

Tag cookies’ne ud og placer på en bagepapirsbeklædt bageplade – mas dem ikke flade.
Bag ved 175grader varmluft i ca. 15min.
Fjern cookies’ne fra bagepladen med en spatel og flyt over på en bagerist for at køle af.

3

  • […] Læs hele artiklen her på >>: Tak til bakedbyblondie.bloggersdelight.dk for disse lækre bageopskrifter […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej bakedbyblondie

    Er det nødvendigt at pakke dem enkeltvis ind i film??

    Hilsen Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blondie

      Hej Maria,
      Hvis de skal i fryseren, så ja – alternativt kan du pakke hele dejen ind og komme det i fryseren, og så tage det ud omkring et kvarter før du skal bage dem, så de lige kan tø op. Hvis det kommer i køleskabet er det lige meget 🙂
      God bagning!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nutella Hazelnut Brownie Cups