Månedens kageanmeldelse: Cravings Cupcakes

Cookie Butter

kage30

Nutella og peanut butter har lige fået konkurrence en ny bedste ven.

IMG_2039

Men altså, jeg ved godt hvad du tænker: Småkage smør? Er hun skør!? Måske.
Eller også kender du allerede til dette fantastiske fænomen, og er glad for du nu har en opskrift på det.
Det kaldes også “biscoff spread”, “speculoos”, gudespise.. ligemeget hvad kommer du til at elske det.

IMG_2028

Du tar nogle bastogne kiks, hvid chokolade, peanut butter, blander det sammen og voila!
Den lækreste smørbare creme, klar til at putte på brød, vafler, småkager (småkage på småkage, oh yeah),
eller, hvis du er en spooner lige som mig; spise direkte fra bøtten med en ske.

IMG_2032

Så lav en portion, tag din ske og join mig. Sagt med andre ord:
Come to the dark side. We have cookie (butter)!

IMG_2029

NB: Giver 1 krukke. Kan både laves crunchy (som min) eller smooth.

Adapteret fra denne opskrift

Knus

3-5 Bastogne kiks

og kom i en skål sammen med

50g. peanut butter

Smelt

20g. hvid chokolade

og rør i. Kom nu

1/4 tsk. vanilje sukker
og kanel, efter smag

i. Hvis du vil havde den crunchy, behøver du ikke gøre mere. Hvis du vil have den smooth, så blend hele molevitten i en blender indtil det er cremet.

4

  • Prip

    Jesus Kristus! Jeg er helt sikkert spooner – må prøves!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • O.M.G.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hvis man laver en bøtte hvor længe vil det så kunne holde sig? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Blondie

      Uha, vil gætte på en uges tid i køleskabet – men det holder sjældent så længe, ihvertfald ikke hjemme hos mig 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens kageanmeldelse: Cravings Cupcakes