Marshmallow Topped Dark Chocolate Cake

Circus Animals Graham Crackers (sukker-fri, fuldkorn, uden æg)

kage25

I må snart have opfattet min kærlighed for små nuttede ting.
Ikke mindst når det er dyr der er tale om.
Hvis mit banner ikke afslører det kan jeg da lige nævne at jeg også elsker farven pink.

IMG_1192

Derfor kunne jeg naturligvis slet ikke vente med at lave de her da jeg havde anskaffet både pink gelefarve og “Noah’s ark” småkageudstikkere (begge fra Wilton).

IMG_1201

Jeg valgte dog at droppe ark-udstikkeren samt lave mere en to af hver dyr – hvem kan også klare sig med kun to af hver..
Her er der er løver, bjørne, heste, giraffer og elefanter nok til alle.

IMG_1214

De her overdrevne nuttede dyr er endda så rare, at de lader dig vælge selv hvor over the top de skal være.

IMG_1204

Au naturel aka den sunde udgave (og jeg mener sund), uden icing.

IMG_1216

Med eller uden krymmel, dyppet helt i icing eller kun på én side.

IMG_1222

Ligemeget hvad, er resultatet absolut lækkert og helt igennem nuttet. 
Næsten
for nuttet til at spise. Tag jer ikke af den lille pinke sø, den stakkels bjørn ligger i – glasuren stivner self, jeg er bare en utålmodig fotograf 😉

IMG_1227

Baseret på denne opskrift.

Knus

35g. fintvalsede havregryn

i en blender eller hakker. Tilføj

100g. mel (jeg brugte 60g. kagemel og 40g. grahamsmel)
1 knips salt
1/4tsk. natron
plus evt. 2 spsk. brun farin eller sukringold (hvis du ønsker søde kiks eller ikke putter glasur på dem)

og smuldr derefter

55g. smør

i. Blend indtil det er en krummet masse. Kom

1 spsk. honning (eller agave sirup)
1tsk. vaniljeekstrakt
og 4 spsk. mælk

i og mix indtil det er en ensformig dej.

Pak dejen ind og put i køleskab i 1/2 time.
Rul den afkølede dej ud på en meldrysset bordplade og stik cookies ud.
Placer dem på en bagepapirsbeklædt bageplade og bag ved 175grader varmluft i 4-8min. (indtil de er faste i konsistensen, men så endelig ikke længere).

Du kan nu vælge enten bare at spise dem som de er, lave en alm. glasur af vand og flormelis, eller lave følgende royal icing, mens de afkøler:

Pisk

1/2-1 bæger past. æggehvider
ca. 150g. flormelis

sammen. Tilføj evt.

lidt pink gelefarve
og en smule vaniljeekstrakt

Dyp hver kiks i glasuren, enten på begge sider eller kun forsiden. Lad glasuren størkne og servér.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marshmallow Topped Dark Chocolate Cake