Husk: Kagekampen i aften

Kagerne fra Kagekampen

kagekampkagerne

Så er Kagekampen veloverstået for mit vedkommende af.
Håber i blev/er godt underholdt af programmet – jeg fik ihvertfald grinet en del, da jeg så de kluntede affærer jeg fik rodet mig selv ud i!
Sjovt, det var det i den grad, men al den stressen og konkurrence og bedømmelse, tja, det er jeg vidst nok en for stor hyggetrold til 😉
Anyways, opskrifterne skal i selvfølgelig ikke snydes for, så de kommer her:

“Oreo overraskelse” er min favorit cupcake, som der også allerede er opskrift på, her på siden. Til programmet lavede jeg dem med noget lakrids i, som jeg vil anbefale at bruge riiigeligt af, hvis det er 🙂 Den opdaterede opskrift finder du her.

“Chokolade zoo” er et produkt at min vildeste fantasi; mørk og hvid chokolade, karamelsovs, Macademia nødder, himmelsk chokofrosting, mini dyr lavet af chokolade.. Mere skal der ikke til, for at gøre mig glad! Opskriften er at finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk: Kagekampen i aften