Raw Cookie Dough (uden æg)

Cookie Crazy Cookie Sandwiches

kage55

De her hapsere er til de seriøse småkageelskere. 

IMG_3649

Nærmere bestemt er de til de øjeblikke hvor du ikke bare har lyst til én cookie, men nærmere to.. Med frosting imellem.. Som også smager af småkage.
For meget? Kun hvis du laver en omgang cookie dough ved siden af (så er du også hardcore).

IMG_3652Du kan jo altid dele med en ven hvis du synes det er en for stor mundfuld..
men du kan også bare gemme resten til senere (og bare rolig, 2 minutter er teknisk set også “senere”!)
Nogengange er det altså okay at være lidt crazy 😉

IMG_3659Giver 7-8 sandwich småkager

Smelt

100g. smør

i en gryde ved medium varme.
Lad det køle af, kom i en skål med

175g. sukker (bland hvidt sukker og brun farin som du lyster)

og pisk. Tilsæt derefter

1 æg eller 1 overmoden banan (for banansmåkager!)
og 1tsk vaniljeessens

mens du bliver ved med at piske.
Kom

150g. hvedemel 
1 tsk. bagepulver 
og 1/4 tsk. fint salt

i, mens du pisker langsomt.
Rør

75g. hakket chokolade (jeg brugte hvid og mørk chokolade)

i med håndkraft.

Placer dej-kugler med afstand på en bageplade.
Bag ved 175grader varmluft i 12-15 min.
Lad dem køle af på en bagerist og lav imens frosting-fyldet:

Pisk

125g. smør

let og luftigt ved høj hastighed. Kom

175g. flormelis

i, og pisk til det er sammenblandet. Sæt farten ned til lav og kom

1/4 tsk. salt
1tsk. vaniljeessens
1 spsk mælk
samt 2 spsk mel

i. Rør evt.

 lidt hakket chokolade og/eller kakaopulver

i med håndkraft.

Kom en klat frosting på en afkølet småkage og læg en anden småkage ovenpå.
Pres forsigtigt den lille sandwich en smule sammen, og servér.

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw Cookie Dough (uden æg)