"New York Style" Cheesecake with Caramel Sauce

Soft Honey Oatmeal Cookies (fuldkorn)

kage51

Synes du også det er nedern at være hjemme og skulle tackle den danske sommer, hvilket betyder regn i tide og utide?
Så er det tid til at skifte attitude!
Mit motto er nemlig: Når regnen kommer frem, kommer småkagerne i ovnen.

IMG_2948

Det er ihvertfald den bedste løsning jeg kender, til når vejret driller.
Og når der ikke lige er nogen tropiske lande der står og venter rundt om hjørnet.

IMG_2953

Og når man alligevel laver cookies kan man ligeså godt lave nogen kæmpe, bløde-indeni-og-sprøde-udenpå, sødmefulde, helt-igennem-skønne havregrynssmåkager!
(eller kæmpe chokoladecookies hvis du føler dig lidt ekstra syndig; jeg dømmer dig ikke).

IMG_2956

De her er enormt hurtigt og lave, og så er de med honning og fuldkorn. Som er sundt – Så du kan holde bikiniformen til når solen kommer frem igen 😉

IMG_2946NB: Giver omkring 8 cookies, men kan laves mindre eller større

Bland

125g blødt smør

med

100g. brun farin

og rør godt. Tilsæt

1 æg

og derefter

50g. honning 
og 1 tsk. vaniljeessens

Rør til det er en sammenblandet masse. I en anden skål, bland

150g mel (jeg brugte 100g. hvedemel og 50g. grahamsmel)
125g havregryn
1 tsk bagepulver
1/2tsk salt
et knips kanel (kan udelades)

sammen. Rør de tørre ingredienser ned til de våde og bland til en jævn masse.

Fordel klatter på en bagepapirsbeklædt bageplade og bag ved 175grader varmluft i 8-12min. (afhængig af hvor bløde du vil have dem).
Lad dem køle af og fjern så med en spatel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"New York Style" Cheesecake with Caramel Sauce