Soft Honey Oatmeal Cookies (fuldkorn)

Månedens kageanmeldelse: Lagkagehuset

IMG_3353

Jeg har vidst sprunget en måned over, men sommeren går altså også bare alt for hurtig. Nå men her er der ihvertfald endnu en månedlig anmeldelse!
Denne her gang er det et velbesøgt sted, ikke blot for mit vedkommende, men nok for alle.
Og det er der en grund til – For stedet her har både morgenbrød, frokostsager, og selvfølgelig en masse kager; både af den billige og dyrere slags.
Jeg taler selvfølgelig om Lagkagehuset.

IMG_3359

Lagkagehuset er at finde en masse steder, også i noget så belejligt som i Magasin. Der er altid gang i stedet, men man kan snildt få en siddeplads hvis man vil – og ikke har noget imod ens spejlbillede der stirrer tilbage på en mens man mæsker kager. De kan somsagt tilbyde lidt af hvert, fra salater til luksuskager. Det er ikke cupcakes stedet er kendt for, som de to sidste steder jeg har besøgt (Cravings og Agnes), men de har tilgengæld verdens bedste gulerodsmuffin. Jeg smagte den først som smagsprøve (hvilket de heldigvis er generøse med at dele ud af), og så blev jeg hooked.

IMG_3361

Dens diskrete gulerodsstykker og snert af de helt rigtige krydderier gemmer sig i kagen, som er toppet med den perfekte flødeostfrosting. Og jeg overdriver altså ikke. Alting er selvfølgelig bedre lunt og hjemmebagt, men det er virkelig kamp til stregen med denne her muffin.

IMG_3365

Udover den fik min veninde og jeg også en god gammeldags thebirkes, som er en smule bedre end din standard birkes. Selvfølgelig også dyrere, men hvis man skal “synde”, så kan man jo ligeså godt gøre det ordentligt.

IMG_3364

Vi fik også en chokorug hver, en meget populær (og billigere end mange af deres andre ting) kage af en art, som faktisk mætter godt. Den har crunch i og smager mest af mørk chokolade, hvilket slet ikke er en dårlig ting når man samtidig får fuldkorn med i købet.

IMG_3360

Samlet bedømmelse:

Plus-siden

Stort udvalg
Mange let tilgængelige placeringer
Innovative
Har sandsynligvis en af ens favorit kager

Minus-siden

Ikke personligt (mister lidt ad hyggen af den grund)
Ingen cupcakes!
I den dyrere ende

Jeg vil anbefale stedet hvis man craver en af sine favorit bagte sager, eller bare søger en god bager der kan dække ens behov. Det er dog ikke det mest oplagte sted at catche op med en veninde eller lign, tag hellere til et mindre besøgt sted for den anledning – eller tag maden med ud i det (forhåbentlig) gode vejr!

2

 • A+K

  Næste gang du stikker hovedet forbi Lagkagehuset, vil jeg anbefale du sætter tænderne i Weekendtærten, som er helt helt fantastisk – smagte den for første gang i den her uge: http://venterpaavin.blogspot.dk/2013/07/arets-sommerkage.html – den er bare god.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bakedbyblondie

   Uuh den lyder god! Elsker også deres blåbærtærte med hvid chokolade, fik den sidste år på min fødselsdag i august – det kan være jeg skal have denne her i år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Honey Oatmeal Cookies (fuldkorn)