Dreamy Carrot Cake with Creamy Frosting

Månedens kageanmeldelse: Agnes Cupcakes

IMG_2462

Så er det tid til endnu en kageanmeldelse.
Synes egentlig det var meget sjovt med den sidste, så derfor prøver jeg igen.
(Alt der betyder jeg får mere kage kan jeg da også kun godkende).
Denne her gang er det en gammel kending, et sted jeg har været flere gange end jeg kan tælle.
Det er the mother of all jeg har besøgt: Agnes Cupcakes.

IMG_2459

Jeg behøver næppe fortælle den garvede cupcake-elsker meget om selve stedet; Agnes er at finde tre steder rundt omkring i KbH, og engang var der også én i Magasin i Lyngby. Til min store sorg er den dog lukket ned (måske meget godt når man tænker på hvor ofte jeg ‘lige kom forbi’.)
Butikken er strømlinet og med et let genkendeligt design. Der er somregelt plads til flere kagemæskere på en gang, så det er jo bare skønt.

IMG_2461

Agnes har noget af et udvalg at byde på, dog er det ikke sikkert de har ens favorit liggende. Tilgengæld er der mange sjove intiativer at give sig i kast med: Morgenmadscupcakes/muffins, månedens cupcake og cupshakes!

IMG_0799

Sidstnævnte kræver en nærmere forklaring. En cupshake er en kombination af en milkshake og en blendet cupcake. Før du siger fy føj! fordi det betyder du drikker flydende mel osv, kan du godt forkaste alle fordommene. For når solen skinner og du har lyst til noget koldt at drikke men samtidig en cupcake, så er en cupshake genial. Det er muligvis ikke alle cupcakes’ne der er lige velegnede til at drikke, men en veninde og jeg prøvede engang med “black’n’white” cupcake’n – og det var mums.

img_3473

Jeg løj ikke da jeg sagde jeg havde været der mange gange. Var forbi med tre veninder engang, hvor vi fik “dark chocolate” (intens chokoladesmag for chocoholics, kan ikke klage), “banana” (husker den som lidt tør, men ellers fin), “italian almond” (brød mig ikke om smagen, men den var godt lavet alligevel) og “red velvet” (lige som en red velvet skal være!) I denne omgang prøvede jeg to mini cupcakes til den pebrede pris af 44kr. for begge, og min veninde fik en normal cupcake for 36kr.

IMG_2453

Min cupcake-partner-in-crime fik en “sicilian lemon”. Selve kagen overraskede positivt, da den var luftig, vaniljeprikket og citronmåne-agtig på den helt rigtige måde. Frostingen var dog ikke så frisk og syrlig som man kunne have håbet på.

IMG_2456

Jeg fik en af deres mange coconut-cupcakes, denne med caramel frosting, og så måndenscupcake. Lad os starte med “coconut”: Den skuffede. Jeg elsker karamel, og forventede derfor også at kunne smage det. Fik istedet en slags underlig citron-agtig bismag. Kokosnøddrysset på toppen gav dog et godt crunch. Selve kagen var kedelig og uden smag. Jeg har dog prøvet deres hvide coconut kage med hvid chokolade, og den elskede jeg!
“Månedens cupcake” var rigtig god. Den bestod af en passionsfrugt-lakrids frosting der smagte himmelsk og var dejlig frisk, samt pyntet med et blåbær. Kagen blegnede dog lidt i forhold til, men var saftig nok.

IMG_2451

Samlet bedømmelse:

Plus-siden

Gode beliggenheder og fint med plads
Innovativt udvalg
Visse cupcakes er lige i øjet (for mig er det “red velvet” og “månedens cupcake”)

Minus-siden

Rimeligt dyrt (dog med mængderabat hvis man køber flere)
Ikke særlig personlig indretning
Mange cupcakes havde ikke både en god frosting og kage
Havde kun en brøkdel af alle deres smage i butikken

Med “Agnes Cupcakes” kan man altså godt gå galt i byen, og risikere at blive skuffet. Men, når man har fundet sine favoritter, er det tilgengæld også det hele værd. “Agnes” er et godt pitstop på shoppingturen og det er altid interessant at se hvad de har i butikken for øjeblikket.

Hjemmeside: http://agnescupcakes.com/
Adresse: Sværtegade 2, Torvehallerne og Magasin Kongens Nytorv

2

 • Jeg synes, at Agnes Cupcakes er alt for dyrt i forhold til, hvad man får for pengene. Så hellere gå ind i lagkagehuset og spise en kage, det er jo lidt den samme stemning de har. haha, får helt lyst til jordbærkage, mums!!

  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bakedbyblondie

   Elsker også lagkagehuset! Tror måske en af mine næste anmeldelser skal være derfra 😉 og ku også godt klart en jordbærkage derfra lige nu mhm..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy Carrot Cake with Creamy Frosting