Caramel Swirl Brownies
Først kom skumfiduserne, og nu kommer karamellen.
Ikke fordi de her brownies behøver tilbehør – men det skader jo heller ikke, vel?
Det her er min favorit brownies opskrift, og der er ikke engang chokolade i.
De er de mest fudgy, men-alligevel-med-bid-i, brownies, jeg kender.
Kom en omgang gyldenbrun karamelsovs, der ikke bliver alt for sød med lidt havsalt, ovenpå..
Og så ved jeg altså ikke hvad mere jeg kan gøre.
NB: Giver kage til 1 skoleklasse. Opbevares i en tætlukket plastbeholder med madpapir mellem hvert lag.
Lav først brownies’ne:
Bland
200g. saltet smør 400g. sukker og 125g. kakaopulver
sammen i en gryde og lad stå på medium varme i ca. 1 minut. Rør undervejs og tag af varmen når blandingen er helt smeltet og glat.
Hæld over i en skål og tilføj
1 stor tsk. vaniljesukker 1 tsk. salt samt 3 æg
og rør sammen til dejen er helt sammenblandet. Kom nu
100g. mel
i og rør godt i et par minutter.
Hæld i en bagepapirsbeklædt bradepande (30×30) og bag i 25min på 160grader varmluft.
Lav imens karamellen:
Kom
1 pose Werther's bløde karameller og 1/8 l. fløde (en halv af de små kartoner)
i en gryde ved medium varme. Smag til med
lidt havsalt
Ingen kommentarer endnu