Gooey Mini Double Chocolate Cake with Chocolate Confetti Frosting

Little Lemon Marzipan Easter Cakes

kage18

Jeg har en lille gåde til jer:

IMG_0893

Hvad får man hvis man krydser nogle kyllinger..

IMG_0915

Med citron?

IMG_0912

Svaret er ikke citron-æg, men derimod noget som er meget bedre.

IMG_0900

Forestil dig en citronmåne, men ikke en helt almindelig en af slagsen som dem fra tanken – Nej, den her er helt frisk og lun, uden e-numre og tilsætningsstoffer.
Der er kun smagen af den sødeste marcipan og syrlig citron, som kommer sammen i smuk harmoni i din mund.

IMG_0869

Forestil dig den så i miniversion. En lille luftig hapser, der er lige tid at bide i.

IMG_0894

De er perfekte til påskebordet, helst omgivet af små kylleryller. Men pas på..

IMG_0886

Kyllinger er nemlig helt vilde med dem! Heldigvis er de så nuttede, at jeg ikke kan være sure på dem i lang tid 😉

IMG_0899

Men hvis jeg var dig ville jeg skynde mig at snuppe en, før der kommer nogle små fjerkræ og overtager. Nu er du advaret.

IMG_0910

Du kan også komme en let icing bestående af vand, citronsaft og flormelis på, men jeg synes faktisk ikke de behøver glasur. Tænk jeg nogensinde skulle sige dét!

IMG_0870

Smelt

125g. saltet smør

i en gryde ved lav varme. Fjern fra pladen og tilsæt

1/2 dl. mælk
og lidt citronsaft (efter smag)

Pisk

2 æg

i, et ad gangen.

Bland

125g. mel
100g. sukker
50g. smuldret marcipan
1tsk. vaniljesukker
revel skal fra 1 øko citron 
og 1 tsk. bagepulver

i en anden skål.

Rør de våde ingredienser i de tørre, lidt ad gangen. Pisk indtil dejen er glat.
Kom nu 1 stor spsk. dej i muffinsforme og bag ved 200grader varmluft i 10-12min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Gooey Mini Double Chocolate Cake with Chocolate Confetti Frosting