Peanut Butter Raisin Truffles (vegansk, gluten-, laktose-, og sukker-fri)

Snickers Cupcakes

kage9

Jeg ved det godt, jeg ved det godt. “Hvad med din sukkerfri plan?!” Jeg kunne nok ikke fremstille noget mere syndig og sukkerfyldt end de her.
Sagen er dog den, at min kæreste og jeg endelig har fået bikset en dobbeltdate sammen, og jeg vil altså gerne imponere det andet par 😉
Jeg havde egentlig bare tænkt mig at lave denne her Snickers kage, men kunne self. ikke lade være med at eksperimentere.
Det her blev så resultatet; Smækre vaniljecupcakes med dulce de leche karamelcreme, peanuts og et tykt lag chokolade på (kameraet kunne slet ikk fange alt lækkerheden, øv for vinterlys).
Er sikker på hverken du eller mine gæster bliver skuffede!

IMG_0152

Smelt

125g. saltet smør

og tilsæt

1/2 dl. mælk

Pisk

2 æg

i, et ad gangen.

Bland

125g. mel
125g. sukker
korn fra 1 vaniljestang
og  1 tsk. bagepulver

i en anden skål.

Rør de våde ingredienser i de tørre, lidt ad gangen. Rør indtil dejen er glat.

Fordel muffinsforme på en bageplade og kom en klat

 dulce de leche karamelcreme

i hver. Put derefter dejen i muffinsformene og fordel

nogle peanuts

ovenpå hver. Bag ved 200grader varmluft i 10-15min. Mens de afkøler, smelt da

100g. chokolade

og fordel over cupcakes’ne. Strø med krymmel og servér.

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Peanut Butter Raisin Truffles (vegansk, gluten-, laktose-, og sukker-fri)