Cheesecake Blondies (gluten-fri)

Carrot Cake Whoppie Pies

kage2

Det her er en elsket kending.
Da jeg her den anden dag fik en voldsom craving for gulerodskage (det sker bare nogen gange.. Hvad er der med mig og gulerodskage?), synes jeg det var på tide at gense min gamle ven – og opdatere den lidt 😉

IMG_0252

Håber i vil nyde dem lige så meget som jeg gør hver gang jeg laver dem!

IMG_0258

Riv

2-3 gulerødder

fint. Bland dem sammen med

75g. hvedemel
50g. havregryn
1tsk. bagepulver
1tsk. kanel

i en skål, og sæt til side.

Pisk

50g. blødt saltet smør
og 50g. brun farin

til det er cremet. Tilsæt

1 æg
og 1/4dl. mælk

mens du bliver ved med at piske.
Tilsæt derefter de tørre ingredienser og hold op med at piske, så snart massen er sammenblandet.

Rør

1 håndfuld hakkede nødder og/eller rosiner

i med håndkraft.

Brug to spiseskeer til at forme kugler af massen, 12 stk. i alt, og læg dem med afstand på en bageplade (tryk dem en anelse flade).
Bag bundene og toppene ved 175 grader varmluft i 8-10 min. Lad dem køle af på en bagerist og lav imens fyldet:

Pisk

25g smør
100g flødeost
100g flormelis
1 tsk vaniljesukker

sammen til en luftig masse.

Put en smule af fyldet på en afkølet bund, læg en top på og tryk forsigtigt den lille whoopie pie sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake Blondies (gluten-fri)